Usuwanie konta

Konto możesz usunąć w każdej chwili na tej stronie, w ustawieniach konta.

Jak usunąć konto

  1. Zaloguj się na swoje konto.
  2. Otwórz sekcję „Moje dane” i wybierz „Usuń konto”.
  3. Przeczytaj, co stanie się w każdym salonie, i potwierdź usunięcie kodem, który wyślemy e-mailem lub SMS-em.
Zaloguj się i usuń konto

Co się stanie

Odwołamy wszystkie Twoje nadchodzące wizyty, także te, których nie można już odwołać online — bez żadnych opłat. Salony zobaczą to od razu.

Wizyty, która już się zaczęła, nie odwołamy.

Usuniemy Twoje konto. Tym numerem telefonu nie zalogujesz się już do tego konta.

Twoje opinie o wizytach zostaną, ale bez Twojego imienia i bez powiązania z kontem.

Z sugestii wysłanych nam z Twojego konta usuniemy ich treść.

Każdy salon, w którym masz kartę klienta, dostanie żądanie usunięcia Twoich danych. Salon zachowa tylko to, co musi przechowywać z mocy prawa.

Co salon zachowa z mocy prawa

Tylko te dane i tylko przez czas, którego wymagają przepisy. Przed usunięciem zobaczysz przy każdym salonie, co zachowa i do kiedy:

Salon wstrzyma usunięcie Twojej karty klienta, dopóki masz u niego wizytę, której jeszcze nie zamknął, nieuregulowaną należność, niewykorzystaną kartę podarunkową albo aktywny karnet. Usunie ją, gdy żadna z tych spraw nie będzie już otwarta.

Ile to trwa

Konto usuwamy od razu, gdy potwierdzisz to kodem.

W tej samej chwili każdy salon, w którym masz kartę klienta, dostaje żądanie usunięcia Twoich danych. Salon ma na jego wykonanie najwyżej miesiąc (art. 12 ust. 3 RODO).

Tej operacji nie można cofnąć.