Każdy salon osobno decyduje o Twoich danych, dlatego zgód udzielasz każdemu salonowi osobno, na przykład przy rezerwacji. W sekcji „Zgody” zobaczysz je wszystkie: kiedy i jak ich udzielono, w jakiej wersji treści i czy zostały wycofane.
Zgodę wycofasz przyciskiem „Wycofaj zgodę”, a salon zobaczy, że jest wycofana.
Bez zgody, którą salon oznaczył jako wymaganą, nie umówisz u niego wizyty online. Udzielisz jej znów przy następnej rezerwacji.
Historii zgód nie da się zmienić. Pokazuje ją przycisk „Historia”, a pobierzesz ją razem z danymi konta w sekcji „Moje dane”.